Tulevat tapahtumat

Salli mielen ja kehon hengittää

Tältä sivulta löydät tiedot tulevista tapahtumista.

Kaskipolun järjestämät Kuratomi Method® -koulutukset Jyväskylässä 2021-2022

Kuratomi Method® -koulutukset ovat nyt avoinna kaikille, jotka haluavat työskennellä kunnioittavan kosketuksen ja ryhmän avulla. Voit aloittaa rentoutumisen tästä:

Viikonloppukurssilta saat:

Opettajamme uudet venytykset, niiden avulla rauhoitut, opit tuntemaan kehoasi sisältäpäin ja opit siten uutta itsestäsi. Saat tukea venytyksiin ja opit tukemaan toisia. Saat hoitoja itsellesi ja taitoa hoitaa muita.

Jokaiseen osakokonaisuuteen liittyy venytyksiä ja yksilöllisesti tuettuna menetelmä sopii kaikille. Voit opiskella osakokonaisuuden kerrallaan haluamassasi järjestyksessä. Osakokonaisuudet ovat joko yhden tai kahden viikonlopun mittaisia.

Kustannukset:

Koulutuksen hinta on edullisempi niille, jotka eivät tee shindoa ammatillisesti eli yhden viikonlopun hinta on 100 e per päivä eli yhteensä 200 e (ei Alv maksua). Ammattilaisille koulutusmaksu on alvillinen.

Kuratomille tulee lisäksi maksaa yhdestä osakokonaisuudesta 100 e, tämä on todistusmaksu. Menetelmässä on seitsemän osakokonaisuutta, joiden suorittamisen jälkeen olet myös menetelmän kouluttaja. Jokaisen osakokonaisuuden opit saat suoraan käyttöösi rentouttaviin hoitoihin ja ryhmiisi.

Tasuki Gage – ’kimononauha’ tukee venytyksissä ja luo kehon ja mielen voima-akselin, myös mielen tiedostamattoman. Kurssilla valmistetaan oma Tasuki Gage (1 viikonloppu).

Donguri ball – ’tammenterho’ eli soikean puupallon avulla puupallon avulla jomon-shindo ja muita venytyksiä, hermosto herää, lepää ja rauhoittuu venytyksissä (1 viikonloppu)

Sonkyo Strech – ’kyykky’ -venytykset levossa hoitavat erityisesti lantion seutua, polvia ja nilkkoja ja auttavat sisäelimiä hengittämään ja asettumaan omille paikoilleen – laaja ja monipuolinen terveysvaikutus (2 viikonloppua)

Yutanpo – ’lämminvesipullo’ hoitaa lempeästi erityisesti lymfaa ja lujittaa äidinrakkauden kokemusta (1 viikonloppu)

Nail method – ’tikkumenetelmä’ kynsiin ja kaikkeen hoitamiseen, erityisesti ääreishermoston kuntoutukseen (2 viikonloppua)

Koulutukset lauantaina ja sunnuntaina klo 10-16

11.–12.12.2021 Yutanpo

1.–2.1.2022 Tasuki Gage

12.–13.2.2022 Sonkyo Strech (ensimmäinen koulutusviikonloppu)

19.–20.3.2022 Donguri ball

16.–17.4.2022 Sonkyo Strech (toinen koulutusviikonloppu)

14.–15.5.2022 Nail method (ensimmäinen koulutusviikonloppu)

2.–3.7.2022 Nail method (toinen koulutusviikonloppu)

Lisäksi kokonaisuuteen kuuluvat:

”Avaruus uinti” – jaloilla hoitamista, 2 viikonloppua

Coco method – lapaluiden rauha, 2 viikonloppua

Kouluttaja:

Marja Kaskisaari, Leading Instructor in Kuratomi Method, Jomon-Shindo- hoitaja, -kouluttaja, Jomon-Shindo vastaava kouluttaja, psykoterapeutti

Koulutuspaikka:

Keskustie 18 E34, U-kerros, 40100 Jyväskylä

Olet lämpimästi tervetullut!

Marja